Företaget verkar inom områdena jakt, hund samt skogsvård.

 

Jag håller kursverksamhet avseende jakt och jakthundar, utför eftersök, skyddsjakt, apportering, tillhandahåller hundförartjänster vid stöt- och fågeljakt samt utför diverse skogsvårdstjänster.

 

Företaget är stationerat i Kristinehamn, Östra Värmland, och har huvuddelen av verksamheten i området Värmland-Örebro.

 

Sedan hösten 2012 samarbetar jag med Inger Ericsson på nya marker i Ervalla (Örebro). Så nu går det bra att boka egna träningstillfällen, valpträffar, jakter m m hos mig.

 

Jag har min hemvist på en gård som heter Niklasdamm, strax norr om Kristinehamn, det är så där på gränsen mellan de djupa värmländska skogarna och de vidsträckta slätterna.

Jag hyr en lägenhet i en röd "liten" stuga på gården jag nyss nämnt, tillsammans med sambon Åsa, sonen William, dottern Elin och strävhåret Stormkullens Bosse Boomer. 

 

Jag har haft jakt och hundar som mitt stora intresse under många långa år. Har bedrivit kursverksamhet inom ovanstående områden under den senaste 15-års perioden, i samarbete med bland annat;

Jägareförbundet, Studiefrämjandet, SVK, SWeiK, SKF, Leif Persson Dylta Bruk och Geir Kjellman Krokstad/Säffle.

 

Jag är av Jägareförbundet utbildad jakthundsinstruktör steg 2 och länsinstruktör för eftersöksutbildning. Har av Studiefrämjandet utbildats till skytteinstruktör i jaktskyttets ABC.

Jag är dessutom provledare för jägarexamen, jaktprovsdomare för Svenska Vorstehklubbens raser och för Svenska Kontinentala Fågelhundsklubbens raser, samt nyligen auktoriserad domare för fullbruksprov.   

 

Har ett förflutet inom skogsbruk, om än för lång tid sedan, då jag fått min utbildning på Södra Viken samt arbetat med skogsvård åt dåvarande Stora Skog.

 

// Ingemar Roselin

 

Copyright © 2010-2014 Ingemar Roselin - All Rights Reserved

www.roselin.se